The Apartment

Clinic

The Apartment Clinic is er om jouw huid en welzijn te verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat jouw huid in topconditie is. Het is tenslotte jouw visitekaartje. The Apartment Clinic heeft haar behandelingen met zorg samengesteld en maakt gebruik van natuurlijke producten van hoge kwaliteit.

The Apartment Clinic helpt je op verschillende vlakken. We beginnen met een uitgebreide huidanalyse, waarbij we nagaan wat jouw huid nodig heeft. Denk aan huidtherapeutische behandelingen, het aanpassen van jouw voedingspatroon en bindweefselmassages.

Waar anderen problemen zien, zien wij oplossingen. Zeg dus maar dag tegen acne, couperose of hormonale disbalans! Ons team van huidtherapeuten denkt met je mee en zorgt voor het optimale resultaat.

Ook voor ontspannende schoonheidsbehandelingen, wimper extensions, cellulitisbehandelingen en afslankprogramma’s kun je bij The Apartment Clinic terecht. Jouw afspraak combineren met een afspraak in de salon? Super! We denken graag met je mee.

Meer informatie? Neem contact met ons op! We beantwoorden al je vragen binnen 24 uur.

Clinic

Work with us

Ben jij ervan overtuigd ons bekwame team te kunnen versterken? We heten je van harte welkom en maken graag kennis met je. Klik hier voor meer informatie of vul direct het contactformulier in.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop