The Apartment

Salon

Bij The Apartment Salon kom je echt even tot rust. De salon heeft een warme uitstraling en behandelingen van hoge kwaliteit. Dé ingrediënten om even te ontsnappen aan de waan van de dag. Stap binnen in onze bohemian oase en laat de rest maar aan ons over!

In onze salon kan je onder andere terecht voor:

 • Fresh haircuts en styling
 • Brows
 • Manicure
 • Pedicure
 • Make-up
APART 00029

Daarnaast verbindt The Apartment creatieve ondernemers. Door hun krachten te benutten en bundelen, creëren wij, samen met hun, deze fantastische succesformule.

Alles in The Apartment Salon heeft dus een verhaal. Die fauteuils in onze lounge? We hebben het adres voor je. De styling van de salon? We vertellen je er graag meer over. Neem ook hier eens een kijkje om ons verhaal te lezen.

Het enthousiaste team van The Apartment staat vol enthousiasme voor jou klaar! We hebben je kop koffie al ingeschonken. Laat ‘m niet koud worden en boek vandaag nog je afspraak.

Meer informatie? Neem contact met ons op! We beantwoorden al je vragen binnen 24 uur.

Work with us

Ben jij ervan overtuigd ons bekwame team te kunnen versterken? We heten je van harte welkom en maken graag kennis met je. Klik hier voor meer informatie of vul direct het contactformulier in.

 

 

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop